Miért érdemes stand-up humoristát rendelni? Rendeljen közvetlen a humoristától!

Showder Klub fellépők rendelése közvetlen a humoristától! Tel: +3620 328 1566, www.humorellato.hu

Ma az egyik legegyszerűbb és legnagyobb tömegeket vonzó szórakoztatási forma, a STAND-UP COMEDY. A szervező, megrendelő szempontjából roppant egyszerű, hisz egy, maximum két emberről van szó, akiknek nincsenek komoly technikai igényeik, hiszen egy mikrofonnál nem szokott sokkal több kérés felmerülni egy humoristánál.

 

miert-erdemes-01

 

Az egyszerűsége mellett a Showder Klubnak, a Comedy Centralnak és a Rádiókabarénak köszönhetően, nagy népszerűségnek is örvend a műfaj, így komoly hallgatóságra számíthatnak azok a rendezvények, fesztiválok, amik beillesztik a programjukba a humort. Ráadásul néhány humorista zenés produkciókkal is fellép, (pl. Bruti), ami külön színesíti a műfajt.

 

Somogyi Andris 1

 

Egy-egy rendezvény megszervezése, lebonyolítása igen nehéz feladat, rengeteg, időt, pénzt és munkát emészt fel. A fellépők kiválasztása, az időpontok és az ár egyeztetése mind-mind időigényes feladat, és sokszor nem jár kellő eredménnyel. Erre a feladatra érdemes profikat szerződtetni, akik járatosak a szervezésben. De sokszor magunk is könnyedén megoldhatjuk a problémát, és ehhez ad nagy segítséget a Humorellátó oldala.

Humoristák megrendelése közvetlen a humoristáktól!

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek