Falunapi programok – Milyen előadókat válasszunk? - Humoristák megrendelése

STAND-UP HUMORISTÁK KIVÁLÓ ÁRAKON! Humorista rendelés: Tel:+3620-328 1566, www.humorellato.hu

Ahogy kicsit jobbra fordul az időjárás a hosszú tél után, abban a pillanatban feléled a vidék és népszerű eseményeikre próbálják becsalogatni a turistákat, és persze a helybélieket. Indulnak a falunapok, a különböző fesztiválok, szórakoztató események és koncertek. De milyen fesztivál és falunapi programokat érdemes szervezni?
Természetesen fontos, hogy legyen színes a program. Mindenből célszerű egy kicsit becsempészni a műsorba, hiszen sokféle embernek különböző az ízlése. Az sem baj, ha helyi előadók is részt vesznek, mert egyrészről ismertek az adott mikroközösségben, másrészről az anyagi oldala nem jelentős. Egy szervezőnek ez fontos, hiszen általában szorít a költségkeret, ezért okosan kell megválasztani a falunapi fellépők személyét.

 

Falunapi program ötletek:

Mindenképpen érdemes valamilyen tematikára felhúzni a rendezvényt, pl. „Toros napok", vagy „Cseresznye fesztivál", mert ezek a hangzatos nevek bevonzzák az érdeklődőket.
Nagyon jók a különböző gasztronómiai ötletek. Érdemes főzőversenyeket tartani, zsűrizni az elkészült ételeket, hiszen nagy közösségformáló ereje van az ilyen piknikeknek. A zsűri tagjai közé be lehet vonni olyan előadókat, akik később műsort is fognak adni. Erre tökéletesen alkalmasak a humoristák, mivel általában jól bánnak az emberekkel, közvetlenek, viccesek és sokan kedveli őket.

Egy falunapi rendezvény sok féle fellépőből tevődik össze. Megszokott program a hagyományőrző előadások, gondolok itt népzenészekre, népi együttesekre és néptáncos csoportokra. Mindenképpen érdemes gyermekműsorral készülni, mert sokan a gyerekeik szórakozása miatt látogatnak ki a rendezvényekre. Erre kiváló előadók találhatók, és mára már nem csak a zenés, hanem gyermek bűvész és gyermek stand-up előadások is léteznek.
A falunapok másik elengedhetetlen része, a különböző mulatós előadók szerepeltetése, ami szintén nagyszerű ötlet, mivel valós lakossági igényeket elégít ki, hiszen egy-egy jól sikerült koncert az egész közösséget megmozgatja.Természetesen, ha a büdzsé engedi, akkor egy-egy hires együttes, vagy énekes szerepeltetése megkoronázza az estét, de ez igen költséges szórakozás.

És a végére hagytam az egyik legfontosabb elemet, a humort. Szinte minden falunap elengedhetetlen része a jókedv, és ehhez ki más értene jobban, mint egy humorista. Egy-egy stand-up fellépő szerepeltetése, ráadásul nem is olyan borzasztóan nagy költség és a technikai igényük sem jelenthet problémát. A humorista árakról, sztárok fellépési díjairól ITT olvashat bővebben.
Amennyiben előadókat keres, kérje oldalunkon az ingyenes ajánlatunkat, és mi segítünk az önnek legmegfelelőbb előadót elvinni a rendezvényére.

 

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek