Rólunk mondták

Fülöp Attila
Fülöp Attila

Főszerkesztő, Tiszavasvári Városi TV

 "Sokáig dolgoztam a humor szakmában, így van rálátásom, ezért csak ajánlani tudom a Humorellátó szolgáltatásait. Kedvesek, korrektek és kiváló stand-up estet hoztak el a városi rendezvényünkre."

Csorba József
Csorba József

Debrecen, Malom hotel és étterem

"Egy négy csillagos hotel és exkluzív étterem tulajdonosaként, mindig törekszem a legjobb megoldást, partnert megtalálni a vendégeink szórakoztatására. A Humorellátó sokat segített ebben, ezért a továbbiakban is hozzájuk fogok fordulni."

Gogolák Róbert
Gogolák Róbert

Hrk, cégvezető

"Céges rendezvényünket szerettünk volna feldobni egy jó stand-up fellépéssel, amit a Humorellátó biztosított nekünk. Bruti műsorát választottuk és kiválóan szórakoztunk. Köszönjük!"

Dr. Gergely Péter
Dr. Gergely Péter

MIOT főtitkár

"A Magyar Igazságügyi Orvosok Társasága kongresszusára kerestünk és találtunk fellépőt Humorellátó segítségével. Innen is köszönjük nekik a közreműködést."

Mák István
Mák István

Programszervező és zenész

"A Humorellátó vezetőivel már több alkalommal is dolgoztam, és vettem igénybe a szolgáltatásaikat. Rugalmasak, megbízhatók, érdemes őket választani. További sikereket kívánok!"

Máté Lajos
Máté Lajos

Főszervező

"Évente több fesztivált is rendezünk Hajdúszoboszlón, amit ezrek látogatnak. Ezért fontosak a megbízható, korrekt partnerek. A Humorellátó már több alkalommal közvetített nekünk humoristát, a legnagyobb megelégedésünkre."

János Sándor
János Sándor

Ügyvezető ig.

"Egy baráti összejövetelre rendeltünk tőlük műsort, és kiválóan szórakoztunk. Rugalmasak és segítőkészek voltak, legközelebb is hozzájuk fordulunk."

Dávid Zoltán
Dávid Zoltán

Polgármester, Cserépváralja

"Falunapunk programját egy ismert humorista műsorával szerettük volna gazdagítani, így kerültünk kapcsolatba a Humorellátóval, akik egy kiváló stand-up műsort hoztak el hozzánk. Köszönjük!"

Horváth Ivett
Horváth Ivett

Budapest

"A férjem születésnapjára rendeltem műsort a Humorellátótől, és igazán meg voltunk velük elégedve. Nagyon köszönöm, hogy segítettek a meglepetésműsor létrehozásában!"

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek