A Showder Klub – Stand-up comedy fellépők a tévében - Stand-up fellépők rendezvényekre

Showder Klub fellépők megrendelése! Garantáljuk a kiváló árakat! Humorista rendelés: Tel:+3620-328 1566, www.humorellato.hu

Az RTL Klub 2008-ban gondolt egy merészet és szabad utat adott, egy kifejezetten csak stand-uppal foglalkozó műsornak. Persze voltak előzményei a dolognak, hiszen a műsor kitalálója és gyártója, a Primetime tulajdonosa, Kovács Kristóf már kipróbálta a formátumot az Esti Showder Fábry Sándorral műsorában, ahol egy külön blokkot kapott a Showder Klub. A látottak valószínűleg hamar meggyőzték az RTL-t, így zöld utat adtak a műsornak.

showder-dombi

A stand-up akkor már hihetetlen népszerűségnek örvendett a Dumaszínház által, így nem csoda, hogy a műsor fellépői is szinte csak ebből a társulatból kerültek ki. Kiss Ádám, Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Bödöcs Tibor és sok új arc jelent meg, akik hiába szerepeltek a Rádiókabaré műsoraiban, de Hadházi László kivételével eddig szinte ismeretlenek voltak a nagyközönségnek, hiszen a tévékben nem, vagy csak alig tűntek fel.
A sikerre nem kellett sokáig várni, hiszen az első adások után rögtön népszerű lett a műsor. A srácok nagy élvezettel és jól adták elő, az akkor már évek óta felgyűlt anyagaikat, amiből volt is bőven, hiszen eddig nagy nézettségű tévékben nem kellett elégetni azokat. Szerencsére ezt a hallatlan népszerűséget hamar a hasznukra is tudták fordítani, mivel a fellépéseik száma is rohamosan emelkedett. Szinte minden városban voltak fellépéseik, így hamar gyakorlatot szereztek a kezdők is, ami fontos volt a műsor szempontjából.

Showder-Klub-hadházi

Mára a műsor ugyan vesztett a lendületéből, de a magyar humoristák színe-java fellép itt, hiszen a műsor garancia a minőségre. A Showder Klub fellépők pedig továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek, sőt sok új arc is csatlakozott hozzájuk az eltelt években, bár az is igaz, hogy igazi új sztár még nem emelkedett ki közülük.


Ha ön is Showder Klub fellépők közül szeretne válogatni rendezvényére, vagy csak érdeklődik a humoristák iránt, a Humorellátó segít önnek. Kérjük, válasszon előadóink közül, vagy kérje ingyenes ajánlatunkat.

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek