Showder Klub fellépők 2. rész – Hadházi László

A humorista, színész, író, kabarészerző, rádiós műsorvezető életében rengeteg munkahelyen, és szakmában megfordult, majd ezekből a tapasztalatokból építkezve történetmesélésbe kezdett. Az előadásokból kiderül, hogy dolgozott a tiszavasvári Alkaloidánál, volt úszómester, és kis vidéki rádiókban is feltűnt. A széles rétegek természetesen leginkább stand-up humoristaként ismerték meg, mint Rádiókabaré és a Showder Klub fellépő. Az utóbbival mai napig azonosítják, pedig évek óta nem lépett fel ott. Persze azért mert felhagyott a humorral, folyamatosan járja az országot műsoraival, és időnként egy-egy önálló esttel jelentkezik.

Az 1964-ben született Debrecenben és egy közeli kisvárosban, Tégláson nőtt fel. Az érettségit a debreceni Kossuth Lajos Gimnáziumban szerezte meg, majd számtalan helyen próbálkozott a felsőoktatással is, de végül inkább a humor felé fordult. 1988-tól lép fel, sokáig duóban Fülöp Attilával, akivel együtt írták a műsorukat. Az évekig tartó haknizás után következett az HBO Mennyi? 30! műsora. Az RTL Klubon feltűnt a Kész átverés show-ban, mint szereplő, de sok geg az ő  nevéhez fűződik, de dolgozott a Cappuccino-ban, a Danubius rádió legendás műsorában, a Sláger Rádió Bumerángjában, majd 2002-tól saját reggeli műsort kapott a Juventus Rádióban. Litkai Gergővel is ezekben a műsorokban ismerkedett meg, így nem meglepő, hogy ott volt Dumaszínház indulásakor, társulatának mai napig tagja.

Stand-upjai a saját legendáriumából, és a hétköznapokból merítenek, kiválóan figurázza ki a vidéki kisembereket, és minden élethelyzetben meglátja a poént. Műsorai mindig nagy népszerűségnek örvendenek, legyen az stand-up, kabaré. Az alábbi videó részlet a Méjdin Hungeráj önállóestjéből, ahol társa Bruti volt.

Ha ön is szeretne rendezvényeire stand-up humoristát rendelni közvetítői díj nélkül, keresse a Humorellátó csapatát.

Hadházi - Bruti: A fényresötétedő kislány az állatkertben

 

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek