Showder Klub fellépők 3. rész - Somogyi András - Humoristák rendezvényekre kiváló áron!

Somogyi András méltán az egyik legnépszerűbb Showder Klub-os előadó. Fergeteges paródiáival hamar az ország egyik legjobb karakter utánzója lett. Műsoraiban hazai celebek, ismert emberek hangján szólal meg, és vitriolos stílusával nem kíméli őket.

Bár eredetileg festőművésznek készült, de miután mindig is jól utánzott hangokat, 2005-ben jelentkezett a Dumaszínház tehetségkutatójába, ahol műsora azonnal nagy sikert aratott. Felkérést kapott a Viasaton éppen abban az időben futó Sztárvár című bábkomédiában való szereplésre, ahol Gáspár Győző hangját adta. 21 évesen szerepelt a Magyar Rádió humorfesztiválján, majd rendszeresen fellépett a Rádiókabaréban. Innen már egyenes út vezetett a Showder Klub színpadára, de megfordult a TV2 Mi kérünk elnézést című kabaréjában és a Frizbiben is. Rengeteg hangot kiválóan utánoz, de talán a legkedveltebbek Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Győzike, Friderikusz és Szikora Róbert hangjai.

Mai napig rendszeresen fellép a Showder Klubban, a Rádiókabaréban. Műsorával folyamatosan feltűnik az ország különböző pontjain. Falu-és városnapokon, fesztiválokon és egyéb rendezvényeken.

Somogyi András műsorát megrendelheti a Humorellátótól.

Rendeljen Showder Klub fellépőt, közvetlenül a humoristától, így elkerülheti a különböző irodák közvetítési díjait!

Humorista rendelés: Tel:+3620-328 1566, www.humorellato.hu

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek