Villáminterjú Bruti stand-up humoristával

Újra szűkebb hazájában, Debrecenben lép fel Bruti, a magyar stand-up "súlyos" egyénisége március 16-án a debreceni Pop-Art klubban. Ennek apropóján kerestük fel, hogy feltegyünk neki néhány kérdést. A "Hülyék ellen nincs orvosság" című est írója és előadója a nevéhez hűen válaszolt kérdéseinkre:
- Mikor tudatosult benned, hogy viccesember szeretnél lenni?
- Már gyerekkoromban is roppan viccesnek tartottam magam, de mivel senkinek nem mondtam el a történeteimet, ezért csak magamban röhögtem a poénjaimon. Az viszont már akkor is láttam, hogy ha én ilyen jól szórakozok, akkor nem lesz ezzel probléma az emberek szeretni fogják, és sokan szeretik is. Ez arra is rávilágít, hogy milyen fejlett az ízlésem és a jóslás se áll messze tőlem.
- Milyen előadók inspiráltak, kik a kedvenceid?
- Nagyon sokat nevettem anno Latinovits Zoltánon, igazi mókamester volt. A kortársak közül Áder János humorát kedvelem leginkább, bár sokszor elröhögi a mondandóját (ami szerintem szakmai hiba), de neki még ez is jól áll.
- Hogy készülsz egy előadásra?
- Minden előadás előtt lefutom a félmaratont. Ha ez megvan, akkor kicsit elmélkedek néhány kvantumfizikai kérdésen, mint pl. a húr elmélet, majd iszom egy mentes vizet és kezdek.
- Mi a véleményed a humorista kollégáidról?
- Van akit nagyon szeretek, de akik jobbak nálam a színpadon, azokról lesújtó a véleményem. Mélységesen megvetem őklet. Persze neveket nem akarok mondani... haha.
- Bár a címe beszédes, de mégis miről szól az önálló ested?
- Természetesen az emberi hülyeségről és persze a saját hülyeségeimről is. Hál' istennek kimeríthetetlen téma, így folyamatosan frissül a műsor. Pont ez a jó a hülyékben, hogy jó sokan vannak, így nem kell félni, hogy nem találunk egyet, ha hirtelen szükségünk van rájuk.
- Mit üzensz a debrecenieknek?
- A legfontosabb az, hogy szánják rá az időt a szórakozásra és jöjjenek el a műsoromra, hisz nekik készült. Én már hallottam sokszor az előadást, magam miatt biztos, hogy nem fogok fellépni.

Az est helyszíne és időpontja: Pop-Art Klub (Debrecen, Bihari utca 2) 2017.03.16, 19.30 óra.

Rendeljen humoristát rendezvényeire a Humorellátótól! Kérje ingyenes ajánlatunkat a www.humorellato.hu oldalon. 

 

 

 

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek