Villáminterjú: Lórán Barna "Trabarna"

Villáminterjú sorozatunk második részében a "trabanthangú" embert kérdeztük a humorról, az életéről, gyermekkoráról. Trabarnával egy kora tavaszi napon találkoztunk és állította, hogy komoly válaszokat is kapunk. Nem kaptunk.   

- Kit szórakoztattál először, illetve hogy kerültél a humorszakma közelébe?
- Aki nevet a poénjaimon azt szórakoztattam. Régen a rádiókabarékat hallgattam és itt kezdtünk közelíteni egymáshoz mint a humor és én.

 

- Mikor gondoltál először arról, hogy ezzel akár fel is léphetnél?
- Hogy mennyi a gázsi?

- Gyerekként fedezted fel, hogy tudsz gépeket utánozni, vagy ez csak később jött?
- Precíz ember vagyok és már gyermekkoromban Matchboxozás közben számomra elfogadhatatlan volt, hogy egy nyolchengeres kisautó, négyhengeresként szóljon. Az F1 autó hangját pedig csak F1 autó hangon lehet utánozni. A mostani V6 turbóktól elhatárolódom.

- Próbálkoztál emberek parodizálásával is, vagy csak a járművek?
- Igen próbálkoztam, de az autós paródiákon többet nevettek. Nem mondom, hogy de zsákutca volt, de semmi esetre sem sikeres. Bagi-Nacsa, Somogyi Andris, Éles Pista sem utánoz autókat.

- Saját magadnak írod a műsorod?
- Igen miután más nem írja meg és, ha meg is írná, én azt nem mondanám el. Finnyás egy gusztusom van.

- Ha nem dolgozol éppen, akkor mivel foglalkozol legszívesebben?
- Amennyiben a hobbimra gondolsz, akkor olyan nincs, mert arra nincs időm. Futni is csak azért járok, hogy amikor csokit és csipszet eszem kólával fojtásnak egy jó kis gyorséttermi menü után, akkor ne legyen akkora a bűntudatom. Meg a hasam. Mert hiú vagyok, amit mi emberek csak igényesség ként emlegetünk.

- Mi a kedvenc kajád?
- A sok. Lehetőleg legyen magyaros, nem light, nem csökkentett és legyen benne hús. Töltött káposzta, rántott hús, pörkölt, halászlé lényegében mindent szeretek, ha jól van elkészítve. Ok. a tejbegríz az csak vészhelyzet esetén több napos éhezés után kenyérrel, de lehet, hogy akkor is csak simán a kenyér.

- Mire készülsz most, milyen terveid vannak?
- Most iszom még egy almafröccsöt mert Te fizeted, utána hazamegyek megeszem a tegnapi pörkölt maradékát mert azt nagyon szeretem. Aztán be kell még fejeznem egy kabaréjelenetet és egy kis reklámfilm forgatókönyv elképzelést. Csütörtök, péntek, szombat megyek fellépni.


 

Rendeljen humoristát rendezvényeire a Humorellátótól! Kérje ingyenes ajánlatunkat a www.humorellato.hu oldalon.

 

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek