A kő lelke kiállítás és stand-up comedy - Amikor a humor és a művészet összeér

A humoristák sokszor hallják, hogy „Kedves művész úr csinálhatunk egy közös fotót?" Általában azzal szokták elutasítani a megszólítást, hogy a művész az Leonardo volt. Most viszont Bruti stand-up humorista és zenész tényleg elhozza a művészetet előadásába, vagy ha úgy tetszik, a művészetbe csempész egy kis humort. Kinek melyik a szimpatikusabb.

Papp Tímea „A kő lelke – The Soul of Stone" facebook oldal tulajdonosa, olyan egyedi tartalommal tölti meg oldalát, ami Magyarországon szinte egyedülálló. Kavicsokból és kövekből alkot gyönyörű képeket, hihetetlen érzékenységgel. A képek leginkább a romantika világába kalauzolnak bennünket, visszatérő témái az állatok, az otthon, a család, a tenger. Minden alkotásából árad a melegség, a nyugalom és a természet szeretete.

Mivel Timi és Bruti az életben egy párt alkotnak, így hamar jött az ötlet a műfajok házasítására. Első kiállítás és stand-up comedy Vasváron lesz 2017 augusztus 5.-én a Rétes fesztiválon, ahová nagy szeretettel várják a művészetek és a humor szerelmeseit.

Rendelje meg ön is fesztiválra, rendezvényre a Kő lelke kiállítást és stand-up comedy műsort. Elérhetőségunk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A képek megtekinthetők: ITT

 

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek