Szilveszteri stand-up a Humorellátótól 2017

Az év egyik legvidámabb napja kétségkívül a szilveszter. Ehhez a naphoz kötődik a legtöbb hagyomány és hiedelem, ami célja, hogy bőséget, egészséget varázsoljon az újévre és elűzze a rosszkedvet, a balszerencsét. Az év utolsó éjszakáját ősi idők óta zajos-színes rendezvények, felvonulások, tűzijátékok és vidám programok kísérik. Ehhez az emelkedett hangulathoz a világ minden táján hozzátartoznak a humoros programok, tehát elmondhatjuk, hogy ez a humoristák éjszakája is. Már hónapokkal előre elkelnek a szabad időpontok, ezért érdemes minél hamarabb felkeresni kedvenceinket. Egy humorista akár 2-3 fellépést is vállal szilveszter éjszakáján, így nagyon sokan éppen ezért ki sem mozdulnak Budapest környékéről, hogy ne az utazással teljen az idő.

Aki vidékre szeretne stand up humoristát, annak érdemes korán (már szeptember-októberben) elkezdeni a keresgélést, és leszerződtetni a kiszemelt előadót.

Jó tanács: Kialakult egy olyan gyakorlat is, hogy egy-egy városban, vagy közeli helyszíneken többen összefognak, és közösen hívnak előadót, így biztosítva több fellépést, aminek fejében viszont kedvezményes áron kapják meg a produkciót. Ezzel a megoldással mindenki jól jár, tehát érdemes egy picit több időt belefektetni a szervezésbe.

Ha ön is szeretne humoristát szilveszterre, elő, vagy utószilveszterre forduljon a Humorellátóhoz. Kérje ingyenes ajánlatunkat ITT, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a +3620 328 1566 telefonszámon. Várjuk kedves jelentkezését!

 

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek