Zenészek és művészek a Humorellátón

A napokban a debreceni illetőségű DC/79 tribute zenekar is felkerült a Humorellátó oldalára, így már az oldalunkon is fel lehet venni a kapcsolatot a bandával. A zenekar műsorában az AC/DC azon éveit eleveníti fel, mikor még az énekesi pozíciót a legendás Bon Scott töltötte be. Az AC/DC rajongók mindig is megosztottak voltak kicsit az 1980 előtti és utáni frontemberekről, és bár mindannyian imádjuk Brian Johnsont (Axl Rose-t már nem mindannyian), de legtöbben a fiatalon elhunyt Scott mellett teszik le a voksot.

A DC/79 zenekar is erre építi műsorát, hisz a '79-es párizsi koncertet és az ebből készült Szóljon a Rock c. filmet veszik alapul, kiegészítve azt néhány nagy Bon Scottos slágerrel. A rock n' roll szerelmesei élőben is nosztalgiázhatnak egy jót, hiszen a csapat 2018.09.28-án a debreceni Roncsbárban ad fergeteges koncertet.

Természetesen a Humorellátó profilja nem változik, mint azt a neve is mutatja, leginkább a humoristákra összpontosít, de nem láttuk okát, miért ne bővülhetne a kínálat kiváló zenészekkel és tehetséges művészekkel.

 

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek