BRUTI MONDJA - 3+1 OK, MIÉRT FLEXELJ VASÁRNAP REGGEL

A sarokköszörű, vagy népszerűbb nevén a „flex" használata itthon már-már nemzeti sporttá nőtte ki magát. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a foci után a legnépszerűbb hétvégi tevékenység, aminek szeretete ugyanúgy apáról fiúra száll, mint egy labda értelmetlen kergetése. A sarokköszörű használata edzi a testet, acélozza a jellemet és segít a felnőtté válás sokszor rögös útján. Ki ne emlékezne apa szigorú, de büszke tekintetével kísért első flexelésére, a retinába égett cunder illatára, vagy egy elvesztett ujjpercre, no meg azokra a hosszú, csendes, várakozással telt órákra, a helyi kórház sürgőségi osztályán.

Most nézzük 3+1 nyomós okot, amiért érdemes vasárnap reggel hódolni ennek a remek hobbinak.

1. Zaj mindig van.
Szinte biztos, hogy, ha te nem is, de valamelyik szomszéd felxelni fog. Ha már úgy sem tudsz pihenni, használd ki az adódó lehetőséget, és aprítsd fel azt az ősidők óta a kerted végében rozsdásodó szögvasat, vágd le végre a tíz éve használhatatlan parabolaantennát. Így különösebb lelkiismeret-furdalás nélkül végezheted munkádat, miközben szépül az otthonod.

2. Ha nem lenne, hiányozna!
Ami a falusinak a kakasszó, az a városinak a flex, Hiányában felborul a bioritmusuk, csak túlaludják magukat. Némelyik városi egyed képes ilyenkor 10-11-ig hortyogni, hogy aztán hétfő reggel meg értetlenül csodálkozzon rá az ébresztő órára.

3. Nem is hangos!
Népszerű tévhit, hogy a flexelés hangos, pedig brit kutatások kimutatták, semmivel nem hangosabb, a kertben egész vasárnap rohangáló, lépcsőn eleső, majd ennek következtében tejfogait elvesztő gyermek visításánál, vagy egy nyüszítő alaszkai malamut falkánál.

+1. Azonnali segítség.
Használjuk ki, hogy hétvégén jóval kisebb forgalomra számíthatunk, így pl. egy csonkolásos sérülés esetén sokkal hamarabb várható a mentő érkezése, a sebünk ellátása. Ugyanígy a tűzoltók is hamarabb érkeznek, ha munka közben keletkezett szikrákkal sikerült felgyújtanunk a garázsban tárolt lomokat.

Jó munkát, sok szerencsét!

Stand-up műsorrendelés a Humorellátótól. Keressen bennünket itt!

 

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek