Papp Tímea kavicsművész 2019-es kiállításai

Mint arról már beszámoltunk, A kő lelke - Papp Tímea facebook oldal hihetetlen sebességgel hódította meg az internetet. Még nincs két éve, hogy elindult, de már több, mint 17 ezer követője van, akik nem csak lájkolják, de folyamatosan figyelemmel is kísérik az oldalt. De van is miért, mert Papp Tímea kavicsművész, az idén sem ül a babérjain. Tavaly óta rengeteg új képpel frissült a kiállítása, köztük néhány különlegességgel is, pl. egy 100%-ban tengeri kagylókból álló képpel, ami Mary Poppinst jeleníti meg.

 

A művésznő kérdésünkre elmondta: Az idei első negyedévben már tele a naptáram, hisz három kiállítás fix, a negyediken pedig éppen most dolgozunk. Természetesen a vidéki helyszínek mellett mindenképpen szeretnék újra Budapesten is kiállítani. Ugyan voltak már ajánlatok, de én arra a megfelelő helyszínre várok, aminek kisugárzása illik a képeim hangulatához. És ezúton is várnám a kiállítótermek, helyszínek jelentkezését!

A kiállítások időontjai:
Nagybánya - Január 17- Február 13. Teleki Magyar Ház
Pápa - Február 15 - Március 15 Jókai Műv. Közp.

Kisújszállás - Március 22 - Április 5.Vigadó.
Debrecen - Szeptember (részletek később)

 

A kő lelke csodás hangulatát most néhány képpel idézzük meg önöknek, és mindenkit bíztatunk, hogy látogassanak el a kiállításokra, hisz a kőképek élőben még varázslatosabbak.

A kiállítást oldalunkon is megrendelheti. További információk: Papp Tímea - A kő lelke 

 

 

 

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek