Humorista rendelés – Honnan, kit, mennyiért? Legolcsóbban az előadótól

Stand-up Comedy fellépők megrendelése kivűló árakon! Tel: +3620 328 1566, www.humorellato.hu

Ebben a szakmában rengeteget találkozunk azzal a problémával, hogy a megrendelő szeretne egy jó humoristát, előadót a rendezvényére, de fogalma sincs, hogy jusson el hozzánk. Ezért első dolga, hogy begépeli a google keresőbe a megfelelő címszavakat, és az első helyről rendel egy fellépőt. Ez így igen egyszerű, de nem biztos, hogy a legolcsóbb megoldás.

Egy egyszerű példával szemléltetve: Az egyik, tévében is sokat látott humoristával, a fellépése után beszélgetett a megrendelő, majd megjegyezte, hogy bár maximálisan meg van elégedve a produkcióval, de az ár kissé magas volt. Rövid beszélgetés után kiderült, hogy többszörös áttéten keresztül rendelték meg a fellépőt, és így két rendezvényszervező cég is rátette a közvetítői díjat. Az végösszeg majd 100.000 Ft-tal több volt, mint a szokásos gázsi, ugyanakkor az előadó ugyanannyit kapott, mint máskor, csak a megrendelő járt rosszul.

A Humorellátó erre kínál gyors és olcsó megoldást. Nem kell végigtelefonálnia az összes fellépőt, hosszasan keresgélni a neten egy-egy humorista után, és mégis közvetlen az előadótól rendelheti meg a műsort, közvetítési díj nélkül!

Hogy ez önnek miért jó, azt nem kell részleteznünk, de miért jó ez nekünk? Természetesen azért, mert így több felkérés érkezik, több helyre juthatunk el, és a megrendelővel közvetlenül alakíthatjuk ki a mindenkinek kedvező tiszteletdíjat. Ha nincsenek közvetítők, nincs közvetítői díj se!

Kérje ingyenes ajánlatunkat itt!

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek