Showder klub fellépők I. rész - Kiss Ádám - Humoristák megrendelése

Stand-up előadók, humoristák megrendelése közvetlen az előadóktól!

Nyugodtan állíthatjuk, hogy a Showder Klub fellépők között, az egyik legnépszerűbb előadó, és talán legnagyobb nyertese is a műsornak. Ezt részben annak is köszönheti, hogy ő volt a legelső házigazda, így sokan azt gondolhatták, hogy egy fiatal ismeretlen srác kapott egy saját műsort. De badarság lenne azt gondolni, hogy csak szerencséje volt, hiszen tehetségét sokszor bizonyította. Előadásmódja igen erős, így még a kevésbé erős anyagait is olyan lendületesen prezentálja, hogy a siker garantált.

1985-ben született Miskolcon, pedagógusszülők gyermeke. Gyermekkorának egy részét Németországban töltötte, ott is járt iskolába, így gyakorlatilag anyanyelvi szinten beszéli a német nyelvet. Szerencsen érettségizett, majd A Budapesti Gazdasági Főiskolára járt, ahol nemzetközi kommunikáció szakon végzett.
2005-ben már rendszeresen fellépett a legendás Godot-ban, és gyakornokként dolgozott az Esti Showder adásaiban. Egyébként nem ő volt az egyetlen humorista, aki ott tevékenykedett, hiszen Litkai Gergő, Aranyosi Péter és Kőhalmi Zoltán a gegcsapat tagjai voltak.

2006-ban elnyerte a Magyar Rádió Humorfesztiváljának a Magyar Rádió díját, majd az Esti Showder bemelegítő embere lett. Közben a Dumaszínház is egyre szebb sikereket ért el, így nem kellett sok időnek eltelnie, hogy Kovács Kristóf, az Esti Showder producere helyet adjon a fiatal tehetségnek.
A Showder Klub óriási siker lett, és Ádámból az ország egyik legnépszerűbb humoristája lett. Életkorából fakadóan természetesen, leginkább a fiatalabb generáció kedvence, de műsorai, önálló estjei országszerte teltházzal mennek a mai napig. Szinte elsőként ismerte fel a Facebook kínálta lehetőségeket, ahol közel félmillióan követik, és saját Youtube csatornája is nagy népszerűségnek örvend.

A filmezés mindig is az érdeklődési köréhez tartozott, így nem meglepő, hogy a csatornáján On Air Day Tour címmel 12 részes sorozatott indított, aminek témája egy erdélyi turné állomásai. Ezután készült el a Juróp Tour, amiben Nyugat-Európai magyarokhoz utazik el társaival.
2014-ben Hadházi Lászlóval közösen szerepel a Dumapárbaj című filmben, ahol mi mást, mint egy stand-up humoristát játszik.

 

Ha ön is Showder Klub fellépők közül szeretne válogatni rendezvényére, vagy csak érdeklődik a humoristák iránt, a Humorellátó segít önnek. Kérjük, válasszon előadóink közül, vagy kérje ingyenes ajánlatunkat.

 

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek