Humoristák, Showder Klub fellépők – Magyar előadók megrendelése!

SHOWDER KLUB FELLÉPŐK MEGRENDELÉSE KIVÁLLÓ ÁRAKON: Tel:+3620-328 1566, www.humorellato.hu

Sokszor éri a humoristákat, a Showder klub fellépőket az a vád, hogy drágák a műsoraik, ami igaz is, de ez az ár több tényezőből rakódik össze. Nézzük a tényeket!

Első fontos dolog, hogy, a minőségi humort, viszonylag kevesen űzik Magyarországon. Persze felkapott a téma, így sokan próbálkoznak stand-up comedy-vel, de pl. egy nagy rendezvényre kiállni teljesen más tészta, mint a tévében eltölteni tíz percet.
Hiába láttunk egy-egy magyar előadót feltűnni a Showder Klub, vagy a Comedy Central Bemutatja műsorában, az nem azt jelenti, hogy színvonalas műsort tud vinni egy családi napra, céges rendezvényre, vagy falunapra. A 40-50 perces műsor színvonalas előadása sok éves tapasztalatot igényel, nem elegendő az a pár perc, ami lement a tévében. Komoly „hakni" műsor összerakása évekbe telhet, így nem meglepő, ha a humoristák megkérik az árát.
Egy jó humoristának az évek folyamán több órás anyaga is összegyűl, amiből nyugodtan válogathat a rendezvénynek megfelelően, és egy úgy nevezett „Best of" műsort ad elő. Ehhez, viszont elengedhetetlen, hogy valaki több éve ezzel foglalkozzon, rendszeresen járjon fellépésekre.

A következő tétel az útilötség és az Áfa. Természetesen a humoristának is le kell valahogy jutni a fellépés helyszínére. A gépjármű fentartása nem olcsó (főleg itt, ahol munkaeszköz), így az útiköltség nem csak az üzemanyag árát, hanem a gépjármű amortizációját, és az esetleges autópálya díjakat is tartalmazza. Az Áfa is lehetséges tétel, de a legtöbb magyar humorista törekszik arra, hogy Áfa mentesen (alanyi mentességgel) tudjon számlát írni. 

Az ár másik jelentős összetevője a szervezőirodák jutalékai illetve az útiköltség. Nem ritka, hogy egy-egy szervezőiroda 30-40 ezer forintot is rátesz az árra, ami jelentősen megdrágítja a humorista műsorát. Ezért érdemes, több szervezőtől is ajánlatot kérni, így ott kiderül, hogy ki a legolcsóbb. A Humorellátó pont az ilyen túlárazások elkerülésére jött létre, hiszen nálunk a megrendelők, közvetlenül a kiválasztott humoristával alakíthatják ki az árakat! Ez jó önöknek, és jó a humoristáknak is, hiszen így a kiváló árakon, a legjobb műsort élvezhetik.

A humoristák árairól ITT, vagy ITT olvashat.

Humoristák céges rendezvényekre!

 

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek