Céges rendezvényre humorista? - A legjobb választás! - Showder Klub fellépők megrendelése

HUMORISTÁK MEGRENDELÉSE KIVÁLÓ ÁRAKON! Tel:+3620-328 1566, www.humorellato.hu

Minden cégvezető belátja (legyen az kis cég, vagy nagyvállalat), hogy időnként érdemes lazítani a gyeplőn, és kicsit megfeledkezni a munkáról. Erre tökéletesen alkalmasak a céges rendezvények, mert ezek a kis ünnepségek javítják a munkamorált és építik a csapatszellemet.

Egy céges rendezvény akkor jó, ha nem csak egy hosszú vezetői évértékelésből, majd az azt követő vacsorából áll. Rengeteg alkalommal vettem rész hasonló rendezvényeket, és az nyilvánvalóvá vált, hogy az alkalmazottak ilyenkor igazából nem a cég éves mérlegére kíváncsiak, hanem arra, hogy lesz-e prémium, mi lesz a vacsora és ki lesz a fellépő. Természetesen a cég méretétől (és anyagi képességeitől) függően meghívhatók a legnagyobb énekesek, zenekarok is, de nagy általánosságban inkább az olcsóbb szórakoztatási fajták élveznek előnyt.
Ide viszont tökéletesen passzol egy humorista megrendelése. Miért is? Egy részről közismertek, mindenki kedveli őket, könnyedén fel tudják venni a csapat ritmusát, közvetlenek és nem utolsó sorban, minimális a technikai igényük. Egy kis erősítés, egy mikrofon gyakorlatilag elég is egy sikeres stand-up comedy fellépéshez.

A másik ok az anyagiak. Egy-két kivétellel, még egy ismertebb Showder Klub fellépő sem közelíti meg árban, egy zenekar teljes gázsiját, mégis remek szórakozást nyújt.
Ráadásul a legtöbb humorista műsorvezetést is vállal, akár egész napra is kibérelhet egy népszerű stand-upost, így mindenki elbeszélgethet, barátkozhat vele, ezáltal is kiemelve a dolgozókat a hétköznapokból.

Hogy mire kell vigyáznia humorista rendelésnél, azt egy előző cikkeinkből megtudhatja ITTITT és ITT.

Amennyiben ön is szeretne stand-up comedy fellépőt rendezvényére, kérje ingyenes ajánlatunkat itt a Humorellátó oldalán.

 

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy bővebb információt! Kérek